CUHRE på Klimafolkemødet i Middelfart
Tak til alle jer, der slog vejen forbi Ø2 på Klimafolkemødet i år 🙏
Takket være foreningen Vilde Middelfart har vi gennem tre dage fået lov at opholde os blandt geder, jordbier og intet mindre end 140 (udsåede) plantearter. Det har på mange måder været næring til tanker, samtaler og ideer, som vi håber er med til at inspirere til nye leve- og samarbejdsformer 🐝🌱
Tak til Elisabeth Kjær Tejlmand for at invitere os med i livetalken regenera' hva' for noget? Det blev til en god samtale om hvad det regenerative paradigme medfører af potentialer og paradokser. Vi benyttede lejligheden til at snakke om økodannelse og hvordan vi i CUHRE forsøger ikke kun at undersøge hvordan det står til, men også at være med til at styrke den gennem indsatser i vores forskning.
Klimafolkemødet fremgår nu som et veloverstået eksempel... 💬
CUHRE samarbejdspartnere engagerede sig i zonen med hjemmebragte elementer, der på forskellig vis gav anledning til samtaler om hvordan vi som mennesker kan lære at indgå i de etablerede økosystemer på en livsvenlig måde:
💛 SDU FoodLab havde medbragt et test-kit til at lave simple jord- og vandprøver som vi fik lejlighed til at bruge på Ø2.
💚 Jordens Skole havde taget deres podcast om 'Permahaver med børn', med som blev installeret i vores lyttehjørne.
💜 Bjarne Schaldemose Reibke havde medbragt dybstrøelse og omsat kompost fra St. Vædeled samt smagsprøver fra hans biodynamiske jordbrug.
💛 Steen Nørhede havde medbragt 13 glas med frø, som man kunne teste sin viden om plantearter ud fra.
💙 Tue Bruun havde en samling materialer som hamp og hør, han bruger i sin virksomhed med bæredygtigt byggeri med.
Tusind tak for de mange kvalificerede indspark - vi glæder os til at bygge videre på de etablerede relationer - til hinanden, Klimafolkemødet og alt det andet liv, der var tilstede på Ø2.