Danielle Wilde om sit arbejde i FUSILLI-projektet: "At arbejde med fødevaresystemet er for mig en no-brainer"
Hvad skal der til for at få europæiske byer til at have bæredygtige fødevaresystemer? Det prøver det fireårige FUSILLI-projekt at forstå. Sammen med 11 andre byer i Europa, er Kolding en del af dette bæredygtighedsprojekt, som gør de udvalgte byer til levende fødevarelaboratorier.
Vores kultur er centreret om mad – når noget skal fejres, fejrer vi med lækker mad i selskab med dem, som vi allerbedst kan lide. Mad har en stor betydning i vores liv. Men mad er også afgørende, når vi snakker bæredygtighed og den bæredygtige udvikling – i hvert fald hvis man spørger designforsker ved institut for Sociologi, Miljø- og Erhvervsøkonomi Danielle Wilde. Hun har lavet forskning centreret om mad, og den viden tager hun med sig ind i det fireårige FUSILLI-projekt i Kolding.
Læs hele nyheden her