Skip to main content
Adjungeret Professor

Adjungeret Professor Dimitri Beeckman forlænget t.o.m. april 2029

Adjungeret Professor Dimitri Beeckman forlænges t.o.m. april 2029.

Syddansk Universitet har forlænget adjungeret professor Dimitri Beeckmans adjungering ved plastikkirurgisk afdeling Z, t.o.m. april 2029. Samarbejdet med plastikkirurgisk afdeling Z ved Odense Universitetshospital vil fortsat fokusere på at styrke forskningsaktiviteter og samarbejdet indenfor sygepleje og behandling af b.l.a  tryksår via forskellige fælles forskningsprojekter og udveksling af unge forskere.

Professor og sygeplejerske Dimitri Beeckman er en fremtrædende forsker inden for områderne sygepleje og sundhedsvidenskab. Han har derudover specialiseret sig i forskellige områder med fokus på sårpleje, patientbehandling og evidensbaseret praksis. Professor Beeckman har bidraget til udviklingen af retningslinjer og standarder for sårbehandling og har publiceret en række artikler og bøger, der adresserer udfordringerne i klinisk praksis. Hans arbejde fokuserer på at forbedre patientresultater og styrke sygeplejerskers rolle i sundhedssektoren.

Professor Beeckman besøger SDU og plastikkirurgisk afdeling Z, OUH i slutningen af oktober måned 2024 i forbindelse med PhD-studerende Knærke Søegaards PhD-forsvar. Han vil i den forbindelse også holde et kort oplæg med fokus på Wound care research: Utilizing the pragmatic randomized controlled trial design to test Interventions in real-world settings.

Redaktionen afsluttet: 07.10.2024