Vores madvaner og fødevaresystem er med til at nedbryde økosystemet. Vi bliver derfor nødt til hurtigst muligt at ændre på den måde vi spiser. Sådan en ændring er dog ikke lige til, slet ikke når det vi spiser, gør os til den vi er.
Lyst til at være med?
Undersøgelsen er åben for alle, og du bestemmer selv hvor meget du har lyst til at bidrage.
Projektets aktiviteter:
- En national undersøgelse der skal udbrede kendskabet til Future 50 Foods og hvor let det er at finde disse fødevarer i ens eget nærområde.
- Eksperimentér med ’Future 50 Foods’ i dit eget køkken, del opskrifter og fotos af dine resultater samt deltag i erfaringsudveksling i en lukket Facebookgruppe.
- Online middag, hvor alle spiser sammen og der er mulighed for at stille spørgsmål til forskerne.
- Et 10-dages tema om ’Fremtiden for mad’ der afvikles af Danmarks Radio.
- Fortæl os hvilke disse bæredygtige fødevarer du kender, har smagt og har i køkkenet – og udfyld i billedskemaet.
Sidst opdateret: 27.07.2024