Luftig hvid fisk, infuseret med koldrøget laks, hollandaise mayo og duet af selleri
Tærte med gruyere og rosmarin, løg og sprød kartoffel i grønne klæder
Prosciutto cotto, mizuna, tomatiseret mayo og osteflager
Dansk kylling i trøffel forklædning, krydderurtesalat og syrlig mayo
Sprød langtidssimret kalkun, estragon og luftig sennep vinaigrette
Fransk inspireret kartoffelsalat, spidskål, solsikkekerner og pesto
Asiatisk nudelsalat, chipotle, marineret gulerod, koriander og peanuts
Udvalg af bagermesterens brød, lyst, groft og sprødt
2 danske oste, broken gel på æble og hyben
Kajkage i græskar forklædning
Hertil en ½ fl. hvid- eller rødvin samt 1 kildevand
Kaffe/the
Alternativ menu
Denne menu er særligt tilrettelagt, så den tager hensyn til veganere, vegetarer samt gluten- og laktoseintolerante.
Tangbagt gulerod, hollandaise mayo og duet af selleri
Tærte med kikærter og rosmarin, løg og sprød kartoffel i grønne klæder
Kålrabi, mizuna, tomatiseret mayo og rischips
Grøntpaté, krydderurtesalat og syrlig mayo
Sprød langtidssimret pastinak, estragon og sennepsmayo
Fransk inspireret kartoffelsalat, spidskål, solsikkekerner og pesto
Asiatisk nudelsalat, chipotle, marineret gulerod, koriander og peanuts
Udvalg af bagermesterens brød, lyst, groft og sprødt
Grillet vegansk ost, broken gel på æble og hyben
Kajkage i græskar forklædning
Hertil en ½ fl. hvid- eller rødvin samt 1 kildevand
Kaffe/the
Ønsker du denne menu, så send os en mail med dit navn, og hvilket bord du skal sidde ved, til aarsfest@sdu.dk senest mandag den 7. oktober 2024.